Heftige begivenheter i Wien i 2015

Hva er det som kommer til å skje i Wien i 2015? Hvilke begivenheter blir regnet for å være de store høydepunktene i hovedstaden i Østerrike i 2015?

Heftige begivenheter i Wien i 2015

Vi kan jo starte med det som vil få klart mest oppmerksomhet internasjonalt, og det er Melodi Grand Prix som blir arrangert i Wien i mai 2015. Du kan lese mer om dette her. Men, før vi kommer så langt er det tid for det årlige opera ballet i februar som er et høydepunkt hvert eneste år, i år to dager før valentindagen, den 12 februar.

Utover denne er den årlige jazzfestivalen alltid populær og selvom vi ikke har nøyaktige datoer for denne enda, vet vi at den vil bli arrangert en gang rundt juni-juli måned. En annen festivalen er Musikk og Film festivalen som blir arrangert i juli og i august.

Så er det selvfølgelig mange kjente artister som kommer til Wien i 2015 og noen av de mest kjente er Milky Chance, Katy Perry, Usher, Sting, Charlie Winston, One Direction, Roxette, Nickelback og drøssevis av andre. Du kan finne oversikt over konserter, festivaler og annen moro i vår Wien kalender.

Om du planlegger en tur til Wien mot slutten av året er det perfekt timing, for foruten om Grand Prix, er nok julemarkedet det som trekker aller flest turister til Wien hvert år. Sannheten er nok at ettersom få har billetter til Eurovision, vil det nok være mange, mange flere som kommer til Wien nettopp på grunn av julemarkedet, så i seg selv er nok dette å regne for å være den største turistmagneten i Wien hvert eneste år. Her er det flott belysning, mye god mat og masse stæsj morsomt å kjøpe med seg hjem.

Legg inn en kommentar