Hoteller nær Stadthalle i Wien

Wiener Stadthalle, ofte bare henvist til som Stadthalle, er den mest populære konsertarenaen i Wien og her blir det årlig holdt drøssevis av konserter, og de store stjernene kommer alle hit, med unntak av de som drar til Ernst Happel Stadion.

Om du skal på en konsert her som varer til godt utpå kvelden kan det være praktisk å bo i nærheten. Her kommer noen tips til slike hoteller som gjør at veien fra konserten til senga blir unnagjort på noen minutter til fots.

Boutique Hotel Stadthalle (Hackengasse 20, 1150 Wien, Austria)

Hoteller nær Stadthalle i Wien

Det første hotellet som kan anbefales er et trestjerners hotell som ligger svært nær Stadthalle og det heter Boutiquehotel Stadthalle. Dette er perfekt om du ønsker å bo relativt billig nær Stadthalle, men samtidig kan du ta deg til sentrum med kollektivtransport på veldig kort tid også. Hotellet har hatt mange fornøyde kunder, og kanskje du blir den neste?

Sjekk priser og tilgjengelighet

Hotel Westbahn (Pelzgasse 1, Vienna, Austria)

Westbahn Hotel
Kun 600 meter fra Wiener Stadthalle ligger Westbahn Hotell, et firestjerners hotell som er helt perfekt med sin beliggenhet. Det ligger altså rett ved Westbahnhof også, en togstasjon med drøssevis av internasjonale og lokale tog, en metrostasjon og selvfølgelig også Wiener Stadthalle.

Sjekk priser og tilgjengelighet

Hotel De France (Schottenring 3, 1010 Vienna, Austria)

Hotel de France

Det tredje og siste hotellet i denne lille lista er femstjerners hotellet Hotel de France. Dette er et luksushotell som ligger godt plassert i Wien, med kort vei både til sentrum og til Wiener Stadthalle. Rommene er store og fine, de har god service på hotellet. Merk at hotellet er et stykke unna Stadthalle, så mulig hvis du ønsker gåavstand fra arenaen til hotellet, egner det seg ikke helt. Da er de to tidligere nevnte både billigere og mye, mye nærmere!

Sjekk priser og tilgjengelighet

Om du heller vil gå for å bo i det beste hotellet av alle i Wien, eller kanskje bare ønsker å bo på et annet tre stjerners hotell kan du trykke på lenkene for mer informasjon om det du er interessert i.

Legg inn en kommentar