Simply Red konsert i Wien

Simply Red concertSimply Red turnerer og turnerer og de kommer til Wien og til Stadthalle den 27 oktober, bare en dag etter Simply red konserten i Praha.

Simply Red er et engelsk soul og pop band som ble stiftet i 1985. i 2015 feirer bandet 30 år og i den forbindelse reiser de rundt på en herlig verdensturne der de besøker store byer verden rundt og blant de som er med på turneen er Mick Hucknall, Kevin Robinson, Roman Roth, Dave Clayton, Ian Kirkham, Kenji Suzuki og Steve Lewinson. Om du har lyst kan du altså få med deg konserten til Simply Red i Wien den 27 oktober, og linken til side der du kan kjøpe billetter finner du lenger ned.

Turneen er kalt Big Love Tour, så om du har lyst til å ha del i den store kjærligheten bør du få med deg konserten. Om du heller vil få med deg et annet romantisk program er det alltid hyggelig med en gåtur i Wien sentrum eller så kan du eventuelt vurdere en til den utrolige romantiske byen Cesky Krumlov. Du kan lese mer om Cesky Krumlov her. For å komme seg dit fra Wien reiser man først til Linz som er cirka 180 kilometer unna, og derfra er det en reise på cirka 70 kilometer for å komme seg over til Tsjekkia og til Cesky Krumlov.

Da er det bare å gjøre seg klar til konsert med Simply Red i Stadthalle, arenaen som også blir brukt til Grand Prix finalen i 2015.

Wiener Stadthalle
Roland Rainer Platz 1, 1150 Wien

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar