Enrique Iglesias konsert i Wien

Den 14 desember har du muligheten til å høre storsjarmøren Enrique Iglesias i Stadthalle i Wien. Høres det hyggelig ut?

Stadthalle er en fantastisk konsertarena i Wien og her ble blant annet Melodi Grand Prix arrangert etter at Fønix fuglen vant året før. Enrique Iglesias er også fantastisk og i følge Wikipedia har han solgt over 150 millioner album, noe som er cirka 50 millioner mer enn hans far Julio Iglesias.

Før jul i 2016 skal Enrique besøke noen få byer i Europa. Den første av disse er Wien der han skal opptre i Stadthalle den 14 desember. Deretter reiser han til Krakow for å opptre der den 16 desember og så avslutter han det hele i Praha den 18 dessember. Du har altså ikke så mange muligheter til å få med deg en Enrique Iglesias konsert i 2016, så benytt muligheten hvis du er interessert.

Glem for all del ikke at om du kommer til Wien for å få med deg konserten har byen samtidig noen av de vakreste julemarkeder i Europa å by på. Her er det fantastisk stemning, vakker belysning og enormt med folk. Du kan lese mer om disse julemarkedene her i vår norske Wien Guide (selvfølgelig).

Enrique Iglesias konsert i Wien

Enrique Iglesias konserten er planlagt å starte 19.30 i Stadthalle. Vil du bo i nærheten av konsertlokalet kan du lese mer om hoteller nær Stadthalle i Wien her.

Enrique Iglesias i Wien 2016

14 september, 19.30
Stadthalle

Billetter: Viagogo

Er du verken interessert i julemarkeder eller Enrique Iglesias kan du også lese mye om andre severdigheter, aktiviteter og programmer i Wien her i Wien guiden! God reise!

Legg inn en kommentar